ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR FIMIM LA STUDII CU TAXĂ / PRELUNGIRE DE ȘCOLARITATE / REÎNMATRICULAȚI / ÎNMATRICULAȚI ÎN AN SUPERIOR

CONDIȚII DE PARTICIPARE LA COLOCVII / EXAMENE

semestrul I, anul universitar 2021-2022

 

Studenții la studii cu taxă au obligația, conform contractului de studii, să achite cel puțin două rate din taxa de școlarizare până la data de 15.12.2021.

 

Înscrierea studenților în sesiunea de examinare în scopul susținerii restanțelor / diferențelor din anii anteriori se va face numai pe baza cererii și a plății taxei în cuantum de 50 lei/disciplină.

 

Cererea și dovada plății se vor depune  fizic la secretariat FIMIM (sediul din b-dul Mamaia, 124, sala E30) sau se vor transmite online (pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

 

Termenul limită de depunere / transmitere: 22 decembrie 2021.

 

Studenții în prelungire de școlaritate / reînmatriculați / înmatriculați în an superior vor depune / transmite cererea și dovada plății taxei de echivalare pentru a participa la examinările aferente disciplinelor din anii anteriori anului înmatriculării.

 

Pentru disciplinele din anul înmatriculării (anul de studiu în care este înscris studentul) nu este necesară cererea.

 

Examinările se vor susține conform programării ce se va afișa în timp util pe site FIMIM (http://imim.univ-ovidius.ro/studenti/programarea-examenelor).

 

Modalitatea de plată a taxelor  http://www.imim.univ-ovidius.ro/studenti/taxe-studenti

 

Vă mulțumim!

Secretariat FIMIM